Bijna 30 jaar geleden kreeg ik de diagnose Hashimoto, auto-immuunziekte van de schildklier.

En ik was blij want ik voelde me op dat moment heel slecht. Ik was een jonge moeder maar alles kostte me zoveel moeite. Ik was kilo’s te zwaar en had totaal geen energie om van het moederschap te genieten. Koste wat het kost wilde ik ook weer gaan werken en dat lukte maar puur op wilskracht en met de hulp van mijn partner.

Ik was dus blij want de medicatie kon al mijn klachten oplossen, mijn kilo’s laten verdwijnen en mij van nieuwe energie voorzien. Dat dacht ik dus, maar dat bleek niet helemaal van toepassing te zijn.

Er volgden jaren waarin ik moest accepteren dat ik toch een “beperking” had en niet meer alles kon doen wat ik zou willen.  Tot het moment waarop in contact kwam met Izabella Wentz en het Hashimoto protocol, dat was een echte “eye opener”.

Ik leerde steeds meer over mezelf en welke verandering ik zelf teweeg kon brengen. Vanuit mijn achtergrond op het medisch laboratorium had ik al veel kennis op het gebied van de schildklier maar toen ben ik echt op zoek gegaan naar verbetering van mijn persoonlijke gezondheid.

Ik volgde allerlei opleidingen op orthomoleculair gebied en alles kwam samen bij de OERsterkcoach opleiding waarbij er diverse handvaten aangereikt werden om verstoorde lichaamsfuncties vanuit evolutionair oogpunt te benaderen. Hoe mooi is dat! Onze genen zijn niet veranderd sinds de oertijd en vertonen nog steeds dezelfde reacties op verstoringen. Sinds kort ben ik ook holistisch ademcoach, nog zo’n mooie tool om naast het fysieke gedeelte ook op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied iemand bij te staan om OERsterk in balans te komen.

Nu ben ik op het punt gekomen om jou te helpen om ook 100% grip op je schildklier te krijgen!

“Erica is een erg betrokken coach. Ze neemt echt de tijd zich in je te verdiepen en bekijkt je als mens in het geheel. Ze luistert niet alleen goed naar je klachten maar doorziet ook de manier waarop je in het leven staat. Vervolgens probeert ze je met gerichte tips en adviezen tot een meer OERsterke leefwijze te motiveren. Niet alles tegelijk, maar stap voor stap. Deze OERsterke adviezen kan ze mede vanuit haar eigen ervaring als schildklierpatiënt geven. Dat heb ik zelf als een groot voordeel ervaren: Je merkt dat ze heel goed weet waarover ze het heeft”

Hedy

De Schildkliercoach
100% grip op je schildklier

De Schildkliercoach
100% grip op je schildklier